Berlingske boomers

Seksuel afpresning boomer, og ofrene efterlades magtesløse

De er pressede, desperate og i gråd: Seksuel afpresning boomer, og ofrene efterlades magtesløse

for 11 timer siden — Et overvågningskamera fangede, hvordan betjente i tre minutter sparkede og slog 29-årige Tyre · Til forsiden · Berlingske.

Anmeldelserne om seksuel, økonomisk afpresning på nettet er mere end fordoblet siden 2020. Peter blev afpresset for 45.000 kroner på én dag, men vi har kun set toppen af isbjerget, vurderer politiet.

Boomers, vi unge rydder bare op efter jer – igen – Berlingske

Boomers, vi unge rydder bare op efter jer – igen

10. jun. 2020 — Boomers, vi unge rydder bare op efter jer – igen. De coronaliv, der blev sat på spil, og det tilbageslag, det måske er for den danske …

De coronaliv, der blev sat på spil, og det tilbageslag, det måske er for den danske genåbning, er mindre værd for mig end at udtrykke min forargelse over den racisme og undertrykkelse, I tillader(!) i Danmark.

Flere hundrede danskere rollespiller som »boomers – Berlingske

Flere hundrede danskere rollespiller som »boomers« i ny Facebookgruppe

21. dec. 2019 — De omtrent 500 medlemmer påtager sig rollen som »boomers«, der er en omdiskuteret betegnelse for personer, der er født mellem 1946 og 1964 og …

I løbet af få dage er en Facebook-gruppe for danskere, der udgiver sig for at være medlemmer af »boomer«-generationen, blevet et kæmpe hit på sociale medier.

Dele af Ugandas dyreliv boomer på grund af beskyttelse

for 7 dage siden — Bøffel-, giraf- og elefantbestanden er vokset markant over fire årtier i Uganda, oplyser ministerium.

Bøffel-, giraf- og elefantbestanden er vokset markant over fire årtier i Uganda, oplyser ministerium.

Må en gråhåret boomer godt le ad en ung kvindes …

Må en gråhåret boomer godt le ad en ung kvindes orgasmeproblemer?

24. nov. 2022 — Må en gråhåret boomer godt le ad en ung kvindes orgasmeproblemer? Der er en sympatisk kritik af det nordiske præstationsvanvid i Erika …

Der er en sympatisk kritik af det nordiske præstationsvanvid i Erika Wassermans komedie »Året jeg begyndte at onanere og stoppede med at præstere«, der styrer smukt uden om sin genres faste klicheer.

Ældre gider ikke høre mere om »Boomer-generationen

Ældre gider ikke høre mere om »Boomer-generationen« – vi burde blive hyldet

29. sep. 2022 — Dette er en kommentar. Den udtrykker skribentens eller skribenternes holdning. Klik her, hvis du ønsker at sende et debatindlæg til Berlingske.

Vi kan begynde med en holdningsændring i vores syn på ældre. Nu udgør vi flertallet, hvorfor er vores kultur så totalt ungdomsfikseret?

Kommentar: Ok, boomer – de yngre generationer bliver kørt …

Kommentar: Ok, boomer – de yngre generationer bliver kørt agterud

1. maj 2021 — Et overvågningskamera fangede, hvordan betjente i tre minutter sparkede og slog 29-årige Tyre. Til forsiden · Berlingske.

De unge ønsker en verden med mindre ulighed, og hvor deres fremtidsmuligheder ikke er ødelagt af skiftende økonomiske kriser og forældregenerationernes rovdrift på planeten. Det er vi nødt til at tage alvorligt.

Studerende: Stop boomer-bashingen af den ældre generation

29. jul. 2021 — Dette er en kommentar. Den udtrykker skribentens eller skribenternes holdning. Klik her, hvis du ønsker at sende et debatindlæg til Berlingske.

Den ubekvemme sandhed bag den unge generations boomer-bashing er, at den ikke primært er en kritik mod denne generation, men i stedet er den desperate gråd fra en generation af unge, som ikke kan eller vil yde de ofre, der skal til for at løse samfundets problemer, mener statskundskabsstuderende Frederik Ambjørn.

De unge driller de ældre på Facebook: »Det går fra at være et …

De unge driller de ældre på Facebook: »Det går fra at være et omfavnende, kærligt drilleri til noget, der har en mere satirisk, politisk brod«

30. jun. 2021 — Ved nytårstid havde boomer-gruppen allerede vokset sig adskillige … »En gruppe hvor vi alle sammen lader som om vi er boomers« siger en …

Ved første øjekast hersker der fuldstændigt kaos i denne Facebook-gruppe. I virkeligheden er det et digitalt rollespil, hvor de unge driller ældre, der har svært ved at begå sig på sociale medier. Men under den stavefejlsfyldte overflade findes også en større kritik, siger ekspert.

Kære ældre generation: Undskyld, at jeg kaldte jer for

Kære ældre generation: Undskyld, at jeg kaldte jer for »boomers«

11. jun. 2020 — Min kommentar forleden i Berlingske placerede mig i en mindre shitstorm. Jeg vil gerne undskylde for at kalde den ældre generation for »boomers« …

Min kommentar forleden i Berlingske placerede mig i en mindre shitstorm. Jeg vil gerne undskylde for at kalde den ældre generation for »boomers«. Det provokerende ord fjernede desværre fokus fra kommentarens egentlige mål: At problematisere det system, der systemisk tillader racisme.

Keywords: berlingske boomers