Ikea værktøj

Værktøj og beslag til gør-det-selv-manden – IKEA

Værktøj og beslag til gør-det-selv-manden – IKEA

IKEA sortimentet af værktøj og beslag minder om et lille byggemarked med de vigtigste gør-det-selv produkter til hverdagens boligindretning.

Stort udvalg af værktøj og udstyr, hvis du vil gøre det selv med boligindretningen. Se værktøj, beslag og plejeprodukter.

FIXA Værktøjssæt, 17 dele – IKEA

Du kan samle dine møbler med FIXA skruemaskine og værktøj. Har du behov for søm og skruer, finder du også det.

FIXA Værktøjssæt, 17 dele. FIXA serien indeholder alt det værktøj og udstyr, du skal bruge til at indrette dit hjem præcis, som du vil ha’ det. Brug delene som supplement til det værktøj, du allerede har, eller lav et startsæt til dine kommende gør-det-selv projekter.

FIXA værktøj til samling af møbler – IKEA

FIXA værktøj til samling af møbler – IKEA

Det er altid en god idé at bruge lidt tid på at undersøge og planlægge din indretning før du går ud og køber noget. Derfor har vi lavet nogle …

Du kan samle dine møbler med FIXA skruemaskine og værktøj. Har du behov for søm og skruer, finder du også det.

En transportabel værktøjskasse – IKEA

Brug det rigtige værktøj. Der er to typer værktøj, som du skal bruge: specialværktøj, der følger med møblerne som unbrakonøgler og dit eget standardværktøj …

Et rullebord kan være en stor hjælp derhjemme. Lav f.eks. en transportabel værktøjskasse på hjul, som du kan rulle lige derhen, hvor du har brug for den – uanset om du skal bore et hul i væggen i soveværelset eller lappe din cykel.

FIXA Værktøjssæt, 2 dele – IKEA

FIXA Værktøjssæt, 2 dele. Gør det nemt at skære hul til blandingsbatteriet i en vask af rustfrit stål. Kan også bruges til at save i kobberrør.

Tegneprogrammer – IKEA

Det er altid en god idé at bruge lidt tid på at undersøge og planlægge din indretning før du går ud og køber noget. Derfor har vi lavet nogle tegneprogrammer, som kan hjælpe dig.

Bestil reservedele – IKEA

Er der en skrue løs? Mangler du et ben til sofaen? Har du brug for et ekstra hængsel? Vi kan hjælpe dig med både større og mindre reservedele. At reparere noget i stedet for at købe nyt er godt for miljøet og godt for din pengepung!

Find Ikea Værktøj på DBA – køb og salg af nyt og brugt

Hvordan samler og flytter man et IKEA møbler – Handyhand

Hyr lokale eksperter eller tjen ekstra penge på Handyhand.dk

Få løst opgaver indenfor rengøring, afhentning, tømrer arbejde, vægmontering til hjemmet. Online job platform for små opgaver, opret en opgave og modtag bud fra private i dag.

Keywords: ikea værktøj, ikea beslag, samleskruer ikea, ikea samleskruer