Kirkebønner synonym

KIRKEBØNNER – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Liste over synonymer til det ord KIRKEBØN og 8 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Synonymer for KIRKEBØN – Krydsord

Synonymer for KIRKEBØN

Vi fandt 13 synonymer for bøn. Se nedenfor hvad bøn betyder og hvordan det bruges på dansk. Bøn har mere end én betydning, afhængigt af sammenhængen. 1) – 2 …

Liste over synonymer til det ord KIRKEBØN og 8 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Synonym for Bøn – Synonymbog.com

Synonym for Bøn

Kirkebøn Kirke-bøn, en. (kirk.) især (i best. anv.) om de foreskrevne bønner, der bedes ved gudstjenesten. Holb.Heltind.II.37 (se u. indeslutte 2.2 slutn.).

Beskrivelse og synonymer for ordet Bøn

kirkebøn — sproget.dk

Behov for synonymer til KIRKEBØNNER for å løse et kryssord? Kirkebønner har 12 treff. Her får du hjelpen du trenger og med vår smarte kryssordhjelper går …

Synonym til KIRKEBØNNER i kryssord – Kryssordbok

Det gregorianske repertoire omfatter forskellige formelagtige melodier til litanierne. Siden 1500-t. er især det lauretanske litani blevet udsat flerstemmigt.

litani – Den Store Danske – lex.dk

litani | lex.dk – Den Store Danske

Søgning på “bøn” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk.

Litani, (af gr. litaneia ‘bøn om hjælp’, af lite ‘bøn’), en i formen meget enkel bøn, hvis hovedstykke består af en række påkaldelser, fremsagt af en forbeder, med et fast svar fra alle, fx “Amen”, “Herre, forbarm dig”, “Bed for os” e.l. De kristne litanier har rødder i jødedommen, i den katolske kirke findes der en hel række litanier (allehelgenslitani, lauretanske litani, Jesu navns litani osv.), og i den ortodokse kirke fx ekteni.

bøn — Den Danske Ordbog – ordnet.dk

Synonym til kirkebønner. Se alle synonymene vi har til kirkebønner i ordboka. Filtrer søkeresultatet for å få et mer nøyaktig treff. Eksempel: Synon*** …

Synonym til KIRKEBøNNER

Synonym til kirkebønner – kryssord.org

Keywords: kirkebønner synonym