Latex handsker jem og fix

Vinylhandsker str. M 50 stk. – Jem & Fix

Vinylhandsker str. M 50 stk. | jem & fix

Find fx arbejdshandsker lavet i polyester, bomuld, latex, syntetisk eller ægte læder mm. Vælg den type handske, der passer bedst til dit behov og arbejdsområde …

Vinylhandsker til mange forskellige opgaver, og de er godkendt til kontakt med fødevarer. Uden latex og pudder. Størrelse Medium.

Vinylhandsker str. L 50 stk. – Jem & Fix

Vinylhandsker str. L 50 stk. | jem & fix

Vinylhandsker til mange forskellige opgaver, og de er godkendt til kontakt med fødevarer. Uden latex og pudder. Størrelse Large.

Engangshandsker sort TPE 50 stk. – Autozone – Jem & Fix

Engangshandsker sort TPE 50 stk. – Autozone | jem & fix

Engangshandsker fra Autozone til mange formål i hjemmet. De er lavet i TPE og er sorte. Handskerne er one size, og der er 50 stk. i en pakke. Køb dem hos jem & fix.

Gummihandsker gul størrelse M | jem & fix

Gummihandsker beskytter dine hænder under rengøring. Lavet i høj kvalitet og giver et godt greb. Den er gul og størrelse Medium / 8. Find rengøringsartikler og -handsker i jem & fix.

Gummihandsker gul størrelse L | jem & fix

Gummihandsker beskytter dine hænder under rengøring. Lavet i høj kvalitet og giver et godt greb. Den er gul og størrelse Large / 9. Find rengøringsartikler og -handsker i jem & fix.

Arbejdshandsker – stort udvalg og lave priser – Jem & Fix

Arbejdshandsker – stort udvalg og lave priser | jem & fix

Bliv rustet til det hårde havearbejde med de rette havehandsker og slip for vabler, rifter og ømme fingre. Se udvalget af havehandsker her.

Safe-On Flex handsker – Jem & Fix

Safe-On Flex handsker |jem & fix

Populær og slidstærk arbejdshandske af nylon/lycra med nitrilbelægning. Handskerne er fleksible og komfortable at arbejde med. Køb dem her eller i din lokale jem & fix.

Safe-On CoolGrip handsker – Jem & Fix

Safe-On CoolGrip handsker

Fingerdyppet strikhandske i acryl/polyester med latexbelæ…

Safe-On Garden handsker pink – Jem & Fix

Safe-On Garden handsker pink | jem & fix

Havehandsker i åndbar og fleksibel polyester med belægning på undersiden. Fås i flere størrelser. Køb havehandsker af høj kvalitet til lavpris hos jem & fix.

Køb Abena Latex handsker pudderfri 100 stk. Large – Matas

Abena Latex handsker pudderfri 100 stk. Large. Se pris og køb online på Matas.dk [checkmark] Gratis levering til din lokale Matas ved køb over 99 kr.

Keywords: latex handsker jem og fix, engangshandsker jem og fix, latexhandsker jem og fix, vinylhandsker jem og fix