Radon kort adresse

Tjek risikoen for radon på alle adresser i Danmark – DinGeo

Radon – Tjek risikoen for radon på alle adresser i Danmark

Med et adresseopslag på DinGeo kan du på alle danske adresser få oplysning om nogle af de væsentligste risikofaktorer for radonforurening i din bolig.

Indtast adresse og se risikoen for radon i din bolig eller se vores landkort. Læs også vigtig info, om hvad du kan gøre.

Kort over radonrisiko i Danmark – DinGeo

Kort over radonrisiko i Danmark

Radonkort der viser risiko for Radon og radonforurening i bolig. Høje radonniveauer i indeklimaet er skadeligt for dit helbred og kan i yderste konsekvens …

Høje radonniveauer i indeklimaet er skadeligt for dit helbred og kan i yderste konsekvens føre til kræft

Kort over radon i boliger i Danmark – Sundhedsstyrelsen

5. maj 2019 — Kortet kan tjene som ledetråd for, om du bor i et område, hvor der er målt høje radonniveauer (over 100 Bq/m3) i huse, men hvis du vil kende din …

En landsomfattende undersøgelse af radonforholdene i danske boliger blev gennemført af SIS, Risø DTU samt De Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland i 2001.

Radonkort | Tjek dit område for radonforekomster | Læs mere

I 2021 håber vi i fællesskab med SBi at lancere et nyt radonkort. … Ved at indtaste din adresse, kan du få en risikovurdering ud fra beliggenhed og alder …

Radonkort for Danmark. Sundhedsstyrelsen har i 2001 undersøgt antallet af huse med et forhøjet radonniveau. Kort og skema for danske kommuner

Radon i boligen – Videncentret Bolius

Radon | Bliv klogere på radon, se fx vores kort for radon i Danmark

30. okt. 2022 — Få et hurtigt overblik over hvor der er mest radon i Danmark, om der er risiko for radon i din bolig og hvad du kan … Navn og adresse *.

Radon i Danmark er et stort problem. Det er skyld i mange dødsfald om året. Men hvad er radon? Og hvor i Danmark er der mest radon? Se kortet og læs svaret.

Radonkort: Hvor er der mest radon i Danmark?

Hvor er der mest radon i Danmark? Læs på Radon-Stop.dk

Er der radon på min adresse? Som de eneste i markedet har vi lavet et opdateret dansk radonkort, der viser hvor der er mest radon i Danmark.

Få et hurtigt overblik over hvor der er mest radon i Danmark, om der er risiko for radon i din bolig og hvad du kan gøre for at fjerne det.

Danmarks bedste radonkort – TESTdinBOLIG.dk

Danmarks bedste radonkort | TESTdinBOLIG.dk

Radon er en radioaktiv gasart, der findes i jorden, og kan trænge ind i din bolig gennem … Klik på videoen, og få en kort introduktion til radon på 2 min.

Denne side viser hvor radonforurenet netop din kommune er. Samtidig kan du se alle andre kommuner i landet. Radon dræber 300 danskere om året. Den kræftfremkaldende gasart kan ikke ses, høres, føles eller smages.

Radonguiden: Forside

Forside – Radonguiden

3.000 boliger tjekket for radon årligt, trods sundhedsstyrelsens anbefaling, om at man får målt radonniveauet i sin bolig. Det skyldes primært uvidenhed.

Radon er en radioaktiv gasart, der findes i jorden, og kan trænge ind i din bolig gennem revner og utætheder i boligens konstruktion. Radon kan være sundhedsskadeligt i for store koncentrationer, og det er derfor vigtigt at finde ud af, om radon udgør en risiko for dig. På Radonguiden.dk kan du via tre trin blive klogere på, om din bolig er i ”riskozonen”, og hvordan du i så fald får bugt med et for højt radonniveau.

Radonkort over Danmark – RADONdanmark

| RADONDanmark

Digital radonmåling. For en elektronisk måling med resultat indenfor et par dage. Kilde: Sundhedsstyrelsen. Kort over Danmark.

I mere end 300.000 danske boliger overstiges grænseværdierne for radonindholdet i indeluften. Grænseværdien på 100 Bq/m³ er fastsat af Verdenssundhedsorganisationen WHO, og er et krav for danske boliger opført efter 1998. Ikke desto mindre bliver kun ca. 3.000 boliger tjekket for radon årligt, trods sundhedsstyrelsens anbefaling, om at man får målt radonniveauet i sin bolig. Det skyldes primært uvidenhed.Kun hver tredje dansker er klar over, at radon i boligen øger risikoen for lungekræft og akut lymfatisk leukæmi hos små børn. Vi ønsker, at vi med RADONdanmark kan udbrede budskabet om radon i boliger, og hvilke konsekvenser for høje radonværdier i dit hjem kan have.

RADONdanmark | Test din bolig for radon

En tryg familie starter med et sundt indeklima – Test din bolig for radon

Keywords: radon kort adresse