3 haveprojekter du kan gå i gang med

Mangler du et haveprojekt, som du kan gå i gang med? Det kan være, at du ikke har nogen planer hele sommeren og derfor gerne vil have noget, som du kan bruge tiden på. Det kan også være, at du bare elsker at være udenfor i haven og søger et hyggeligt projekt, som du kan give dig i kast med. Her finder du inspiration til, hvilke haveprojekter du kan gå i gang med.

Sætte et nyt hegn op

Trænger din have til et nyt hegn, eller er der slet ikke noget hegn? Et hegn kan være rigtig rart, da du på denne måde kan få mere privatliv i haven. Hvis du har en hund, er det ligeledes en fordel at have et hegn, så den ikke løber væk. Er du på udkig efter et hegn til din have, kan du blandt andet tage et kig på et lydhegn.

Anlægge et nyt blomsterbed

Du kan også gå i gang med at anlægge et nyt blomsterbed. Ikke nok med at det er et hyggeligt projekt, så vil det ligeledes se flot ud med et bed fyldt med blomster. Du kan vælge lige præcis de blomster, som du bedst kan lide. Så gå på opdagelse i blomsteruniverset og find de blomster, du gerne vil kigge på i din have.

Lave en grøntsagshave

Vil du gerne kunne gå ud i din have og finde grøntsager til aftensmaden, bør du lave en grøntsagshave. Det vil uden tvivl være lækkert at have dine egne grøntsager, så du kan lave en masse lækre madretter.